Ruokalistalla oli eräänä päivänä Mustikkakukkoa välipalalla. tein sen muffinssipellillä annoskokoisiksi. Lisänä vaniljakastiketta, kaupan. Tällaisella ohjeella tällä kertaa. Pahoittelen huonoa kuvaa, tuli taas kiireessä otettua...
Mustikkakukko
200
g
margariinia
1
dl
sokeria
4
dl
ruisjauhoja
1
tl
leivinjauhetta
Täyte:
Täyte:
8
dl
mustikoita
0,75
dl
sokeria
Sekoita
pehmeä rasva ja sokeri kulhossa. Lisää ruisjauhot, joiden joukkoon on
sekoitettu leivinjauhe. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Painele muffinsipellin pohjalle ja reunoille. Kaada
tuoreet tai jäiset mustikat vuokaan. Lisää jäisiin mustikoihin 1 rkl
perunajauhoja. Ripottele mustikoiden pinnalle sokeri. Tee lopusta
taikinasta kukolle kansi. Paista mustikkakukkoa uunissa 175 asteessa
noin tunti.
Kommentit