2056204.jpg

Nämä muffarit onnistuivat ihan kuin vahingossa ja tuli tosi hyviä!!! Minulla ei ollut alkuperäiseen ohjeeseen kuuluvia aineksia, korvasin sen hasselpähkinä rouheella, ja tuli kyllä niin hyviä muffareita että näitä on sitten useemminkin tehty. Sopii puolukan kanssa ihan todella mainiosti!!!

Pähkinäpuolukkamuffarit

12kpl

3 ,5dl vehnäjauhoja

1pss  hasselpähkinärouhetta 8pieni pussi, n.1dl)



2 dl sokeria


2 tl leivinjauhetta



2  2tl vaniljasokeria



1 dl kermaa



2 munaa



100 g juoksevaa margariinia

n.3dl pakastepuolukoita






Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet hyvin sekoittaen. Voit käyttää myös muuta rasvaa kuin pullomargariinia, sulata ja jäähdytä tällöin rasva ensin. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 200-asteisen uunin keskitasolla 15-20 min.