Tää on ihan itse kehitelty. Pääsiäisenä tein sitä Persikkarahkaa ja ajattelin että se voisi käydä hyydykekakkuun. Lauantaina tuli sitten tarve kakulle. Tein tyttären kaverin perheelle kun tytär oli siellä yötä ja oli päässyt raveihinkin heidän kanssa. Kiitokseksi siis.

1430665.jpg

Pohja:

Digestive tms.keksejä n. 15kpl (minä käytin paketillisen jotain amerikkalaisia suklaakeksejä ku n ei ollut muuta)
60g voita

Hyydyke:

1 prk Flora Vanilja kermaa
1 prk Valio sitruuna maitorahka
1 dl appelsiinimarmeladia
4 säilykepersikan puolikasta
6kpl liivatelehtiä

Murskaa keksit murusiksi ja lisää sulatettu voi. Painele keksi-voi seos irtopohjavuoan pohjalle tasaiseksi. Valmista täyte; Vatkaa kerma vaahdoksi.Lisää rahka , marmeladi ja pilkotut persikkakuutiot vaahtoon. Liuota liivatteet tilkkaan laimeaa sitruunanmehua ja sekoita kerma-rahkaseokseen. kaada seos keksipohjan päälle.  Laita jääkaappiin hyytymään.

Voit koristella kakun esim. suklaalla niinkuin minulla kuvassa. Kiva tulee myös kun tekee hyytelösokerilla esim. vauvan persikkasoseesta kauniin päällisen.